Απορρίφθηκε η ένσταση του 7ου από την Οργανωτική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τουρνουά Γονέων

Κυριε Βαμβακόπουλε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η Οργανωτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από έναν εκπρόσωπο του κάθε αγωνιζόμενου Σχολείου ΔΕΝ ενέκρινε την ένσταση που κατέθεσε το 7ο Δημοτικό σχολείο στο σώμα, που αφορούσε τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 15/02 μεταξύ 7ου Δημοτικου – ΑΠΕ, διότι ουδέποτε συνέβη παρατυπία των συμφωνηθέντων.

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ!!!

Ο νεαρός σε ηλικία παίκτης της ΑΠΕ ο οποίος και αποτέλεσε την “πέτρα του σκανδάλου”, θηριωδών σχολίων, εντάσεων και ενστάσεων σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ συγκαταλέγεται στους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της κανονικής ομάδας της Αγίας Ελεούσας. Η συμμετοχή του προέκυψε σύμφωνα και βάση των απο κοινού συμφωνηθέντων, όντας στο προπονητικό team της ΑΠΕ.

Στο σημείο αυτό και με την ευκαιρία της επιστολής αυτής, το 8ο Δημοτικό σχολείο ως εμπνευστής του εγχειρήματος αυτού θέλει να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους όλων των αγωνιζόμενων Δημοτικών σχολείων τόσο για την θερμή ανταπόκριση του καλέσματός μας, όσο και για την βοήθεια της διεκπαιρέωσης του εγχειρήματος αυτού.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει για το ως τώρα ήθος της πλειοψηφίας των παικτών.

Τέλος, ευχόμαστε το φετινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου να αποτελέσει μια μίνι γιορτή που θα επαναλαμβάνεται κάθε έτος.

Η Οργανωτική Επιτροπή δια των αντιπροσώπων των αγωνιζόμενων Δημοτικών Σχολείων.

Παρακαλούμε πολύ να το δημοσιεύσετε στην εφημερίδα σας.

Ευχαριστούμε πολύ.