» Δράσεις προληπτικού ελέγχου, για την πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων

Δράσεις προληπτικού ελέγχου, για την πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράσεις προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης στον Δήμο Βαρβάρας
για την πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων

Δράσεις προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση διοργανώνονται από τον δήμο μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση ατόμων κάθε ηλικίας από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Ομιλία Γεώργιου Μελά, Φυσικοθεραπευτή με θέμα: «Πρόληψη και αποκατάσταση σκολίωσης σε παιδιά και εφήβους», την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, στο ΚΕΠ Υγείας, Σερίφου 2, ώρα 6 μ.μ.

Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο ΚΕΠ Υγείας (Σερίφου 2) την Πέμπτη και την Παρασκευή 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020, ώρες 10:00 έως 14:00.
Την Παρασκευή 28/02/2020 ( 12-2 μ.μ ) ο ενδοκρινολόγος ιατρός κ. Γεώργιος Τροβάς θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτική στα άτομα που έχουν εξεταστεί.

Πληροφορίες και κλείσιμο Ραντεβού: ΚΕΠ Υγείας, Σερίφου 2, 210 5690436.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!