» Εργαζόμενοι στο Δήμο καλούν Γονείς, Φορείς και κατοίκους να πείσουν τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει διαφαινόμενη απόφαση της

Εργαζόμενοι στο Δήμο καλούν Γονείς, Φορείς και κατοίκους να πείσουν τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει διαφαινόμενη απόφαση της

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι, πρώην συμβασιούχοι της ΔΗΚΕΑΒ, στη διαφαινόμενη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου να επαναφέρει δομές και προσωπικό από το Δήμο, πίσω στη ΔΗΚΕΑΒ.

Οι δομές και οι εργαζόμενοι που με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23/4/2019, μεταφέρθηκαν στο Δήμο, τώρα  με τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, να τους επιστρέψει σε “καθεστώς ομηρίας”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, που βίωσαν επί πολλά χρόνια, τους έχει αναστατώσει.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σχετική Ανακοίνωσή τους, με την οποία καλούν συνδικαλιστικούς φορείς, γονείς, Δημοτικές παρατάξεις και κατοίκους να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, προκειμένου να πιέσουν τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την προγραμματισμένη απόφασή της.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!