» Κάλεσμα – Ψήφισμα της Ένωσης Γονέων προς όλους

Κάλεσμα – Ψήφισμα της Ένωσης Γονέων προς όλους

Με ένα ΚΑΛΕΣΜΑ – ΨΗΦΙΣΜΑ, που δεν επιτρέπει κομματική ή μικροπολιτική εκμετάλλευση, η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ της πόλης μας, καλεί τη Σχολική Κοινότητα και τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας να παραστούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης (Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 8 μ.μ.), για να στηρίξουν τις θέσεις της, οι οποίες καταγράφονται σε αυτό.

Αφορμή της παρέμβασης της Ένωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η προσαγωγή έξι ανήλικων μαθητών  την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, καταγγέλλοντας το γεγονός και ζητώντας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συνέβη, Δήμος και Αστυνομία.

Εκτός όμως του παραπάνω συγκεκριμένου γεγονότος η Ένωση βάζει και άλλα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην πόλη μας αλλά και την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας γενικότερα και μία σειρά από ζητήματα, τα οποία από τις 11 Νοεμβρίου 2019, έχει αναφέρει στη Διοίκηση του Δήμου, προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά το αίτημά της δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Είναι από τα καλέσματα που απευθύνονται σε όλο τον λαό της πόλης μας, ανεξάρτητα κομματικού ή πολιτικού φορέα που υποστηρίζουμε, αφού τα όσα αναφέρονται τα βιώνουμε καθημερινά και επιτέλους πρέπει να συζητηθούν δημόσια και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και τις πρωτοβουλίες που οφείλει να πάρει.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!