» Ακύρωση της δίωξης του μαθητή και η Άμεση Αποπομπή του Αντιδημάρχου, ζητείται με ανακοίνωση που μοιράστηκε και στη Δημαρχία

Ακύρωση της δίωξης του μαθητή και η Άμεση Αποπομπή του Αντιδημάρχου, ζητείται με ανακοίνωση που μοιράστηκε και στη Δημαρχία

Ανακοίνωση με περιεχόμενο σχετικό με την προσαγωγή των έξη ανηλίκων μαθητών στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, μοιράστηκε στη Δημαρχία σήμερα το πρωί, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, σε συμπολίτες μας και σε μαθητές του Β΄ Λυκείου της πόλης μας, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο Σχολείο τους.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που είναι ιδιαίτερα καυστική, ζητείται η Ακύρωση της δίωξης του μαθητή και η Άμεση Αποπομπή του Αντιδημάρχου κ. Πουλάκη.

Παρ΄ ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από το μοίρασμα της ανακοίνωσης, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από πλευράς Διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου κ. Μίχου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!