Τάκης Γιαννόπουλος: “Η ομάδα το πιστεύει, το θέλει και θα το κάνει – Μοναδικό “αγκάθι’” το γήπεδο”

Με δήλωσή του ο προπονητής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, Τάκης Γιαννόπουλος η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δείχνει την πίστη του πως η ομάδα θα ανέβει κατηγορία εφέτος. Μοναδικό “αγκαθι” στην προσπάθεια που γίνεται, είναι ότι δεν έχει δοθεί ακόμα το γήπεδο στα Ριμινίτικα, όπως τονίζει.

Η πλήρης δήλωση του Τάκη Γιαννόπουλου έχει ως εξής:

Η ομάδα δείχνει ότι το πιστεύει, το θέλει και θα το κάνει! Όλα τα παιδιά δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και κάθε παιχνίδι το βλέπουν σαν ΤΕΛΙΚΟ!

Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, απεναντίας τους σεβόμαστε όλους και γι΄ αυτό σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Το μοναδικό “αγκάθι” σ’ όλη μας αυτή την προσπάθεια, είναι το ότι δεν έχουμε μπει ακόμη στην φυσική μας έδρα, κάτι το οποίο θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και στο οργανωτικό.

Είναι ένα όνειρο όλων μας, να συνδυάσουμε την άνοδο της ομάδος μας, με την επάνοδο στο γήπεδό μας, με τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό μας και κάθε παιχνίδι πλέον μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο αυτό!” καταλήγει.