Πήρε την πρόκριση η Αγία Ελεούσα

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η Αγία Ελεούσα. Το συγκρότημα του Θανάση Ψύλλια πήρε δύσκολη νίκη-πρόκριση κόντρα στο αξιόμαχο Χαλάνδρι με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-3. Πρώτα, στο 22′ ο Φιλιππίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κακαβάς από τον Ρήγα για το 0-1. Έπειτα, ο Κανταρτζής με ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2, με τον Θανόπουλο να μειώνει στο 40′ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι έπειτα από ασίστ του Γεωργουδάκη. Όμως, ένα λεπτό αργότερα ο Κανταρτζής έπειτα από σέντρα του Μουστάκη έγραψε το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο το Χαλάνδρι απλά μείωσε με τον ίδιο τρόπο. Σέντρα Γεωργουδάκη και γκολ του Θανόπουλου στο 83′. Οι κυανόλευκοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Κανταρτζή στο 86′.

Χαλάνδρι: Χατζηφόρος, Λαζάρου, Ρήγας (46′ Παπαδόπουλος), Καλογήρου, Κουτρομπίλας (28′ Γεωργουδάκης), Μπακέας, Μπίζας, Μαυρουδής (46′ Καρακάσης), Θανόπουλος, Λειβαρτζινός, Πατσιαβούρας.

Αγία Ελεούσα: Λαγκαδίτης, Μιχελής Β., Μουστάκης, Κατσαμπάς (52′ Σαρλάς), Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χρυσούλης, Σγάντζος (63′ Καλογέρης), Φιλιππίδης (75′ Ρούσσος), Κανταρτζής.

πηγή: WWW.STOPLEKTO.GR