Νεκρική σιγή πλέον στην πλατεία ΖΑΝΑΕ – Τα παιδιά της γύρισαν την πλάτη – Οι μεγάλοι δεν ενοχλούνται από τις φωνές τους

Νεκρική σιγή υπήρχε στην υπό κατασκευή πλατεία ΖΑΝΑΕ από νωρίς το απόγευμα εχθές Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, αφού τα περισσότερα παιδιά  δεν την επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες, όπως παλαιότερα, μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα.

Οκτώ το βράδυ και δεν υπάρχουν πλέον φωνές να ενοχλούν τους πέριξ.

Τα παιδιά της περιοχής τουλάχιστον έως να περάσει το σοκ που υπέστησαν ορισμένα και πληροφορήθηκαν τα υπόλοιπα, από την προσαγωγή συμμαθητών τους στο Αστυνομικό Τμήμα, επειδή ένα από αυτά έγραψε με μαρκαδόρο σε ένα όργανο το όνομα του αγαπημένου του συγκροτήματος, όπως παραδέχτηκε και το ίδιο, δεν δείχνουν να τους τραβάει η πλατεία πλέον και πάνε αλλού, να παίξουν και να χαρούν τα εφηβικά τους χρόνια.

Ας αναρωτηθούν ορισμένοι τι έκαναν, με πόση προχειρότητα και αντιπαιδαγωγικό τρόπο…

Πάντως κατόπιν εορτής, τοποθετήθηκε πλαστικό πορτοκαλί πλέγμα που προειδοποιεί για τους κινδύνους ενός εργοταξίου και απαγορεύει την είσοδο στο χώρο της παιδικής χαράς που γίνονται τα έργα, το οποίο όμως δεν υπήρχε την περασμένη εβδομάδα.

Τέλος πληροφορηθήκαμε πως το τέρμα ποδοσφαίρου που τοποθετήθηκε πριν λίγες ημέρες στην πλατεία θα αντικατασταθεί από μπασκέτα jounior.

Βάσει ποιας μελέτης τοποθετήθηκε τότε το goalpost και αμέσως μετά θα ξηλωθεί;

Πάντως ορισμένοι ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής, μέσα στους “βανδαλισμούς” και την “καταστροφή” της πλατείας, συγκαταλέγουν και την είσοδο στο νωπό τσιμέντο, των παιδιών αφήνοντας τα ίχνη των υποδημάτων τους σε αυτό.

Αντί να ζητήσουν εξηγήσεις από τον υπεύθυνο γιατί δεν τοποθετήθηκε προστατευτικό πλέγμα στο χώρο που έπεσε το τσιμέντο όσο ήταν νωπό, ζητάνε και τα ρέστα…