Η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” έκοψε την πίτα της παρουσία δεκάδων φίλων και οπαδών της

Με την παρουσία δεκάδων οπαδών και φίλων της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, ο επικεφαλής της Μιχάλης Γιάγκας έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Σημαντική ήταν επίσης  η ανταπόκριση των φίλων που παρέστησαν, στην προτροπή του κ. Γιάγκα να φέρουν τρόφιμα και ρουχισμό για ευπαθείς οικογένειες και ζωοτροφές για αδέσποτα, οι οποίες θα μοιραστούν σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Ο Μιχάλης Γιάγκας πριν κόψει την πίτα, σε ομιλία του ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην πόλη μας και τις ανακολουθίες της Δημοτικής Αρχής, όπως είναι η γέφυρα της Στέφανου Σαράφη, το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, το έργο στα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ” και άλλα.

Αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο αντιμετώπισης της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη φρασεολογία που χρησιμοποιείται εναντίον της, που ανάγκασε τον κ. Γιάγκα να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη κατά του Δημάρχου.

Επίσης ο κ. Γιάγκας απάντησε σε ερωτήματα που του έθεσαν προσκεκλημένοι.

Αφού ευχαρίστησε εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ο επικεφαλής της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.