Με εντάσεις και ενστάσεις συνεχίστηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Γονέων

Με εντάσεις και ενστάσεις συνεχίστηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά  Γονέων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης με τη συμμετοχή και της ΑΠΕ.

Είχαμε λοιπόν τους παρακάτω αγώνες το Σαββατοκύριακο 15/16 Φεβρουαρίου:

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ – ΑΠΕ 1 – 3

Συγκεκριμένα στον Σαββατιάτικο αγώνα του 7ου Δημοτικού Σχολείου με την ΑΠΕ, η ομάδα του 7ου διαμαρτύρεται διότι όπως υποστηρίζει η ΑΠΕ χρησιμοποίησε στην ομάδα απέναντί τους άτομα του προπονητικού της τιμ, αλλά και έναν εν ενεργεία 25χρονο αθλητή της, πράγμα που αλλοίωσε τη δυναμικότητα των ομάδων, το fair play και τα συμφωνηθέντα.

Ο αγώνας έληξε με σκορ 3 – 1 υπέρ της ΑΠΕ, αλλά η ομάδα του 7ου κατάθεσε ένσταση στην οργανωτική Επιτροπή, για τους λόγους που προαναφέραμε.

Πάντως ο Μιχάλης Μουσούρης από την ΑΠΕ υποστηρίζει πως η ομάδα είχε εξηγήσει από την αρχή, πως επειδή οι γονείς των αθλητών της θα πάρουν μέρος με τις ομάδες των Δημοτικών Σχολείων, η ΑΠΕ αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσει άτομα από το προπονητικό τημ των Ακαδημιών της και μιλάμε για άτομα που πλησιάζουν σε ηλικία τα εξήντα και εβδομήντα χρόνια.

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ – 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 1 – 0

Η  δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά είχε ξεκινήσει νωρίτερα με τον αγώνα  μεταξύ των ομάδων του 5ου Δημοτικού και εκείνης του 1ου Δημοτικού,  με νικήτρια την ομάδα του 5ου,  με σκορ 1 – 0.

Το νικητήριο τέρμα του 5ου Δημοτικού σημείωσε ο Τόλιας μετά από μαγική ασσίστ του Βαλεντίνου Ευαγγελίδη.

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ – 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 

Ο Κυριακάτικος αγώνας μεταξύ των γονέων των 2ου & 8ου Δημοτικών Σχολείων έληξε με ευρεία νίκη του 8ου με σκορ 6 – 2.

Το παιχνίδι όμορφο και οι παίκτες με όρεξη για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο αποζημίωσαν τους λίγους οπαδούς τους που βρέθηκαν στα Ριμινίτικα.

Η ΕΔΟΚ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Φυσικά μια διοργάνωση τέτοιου επιπέδου δεν θα μπορούσε να μην έχει και την πολύτιμη παρουσία της ΕΔΟΚ, για να προσφέρει όταν χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες στους αθλητές οι οποίοι είναι μεν καλογυμνασμένοι αλλά μερικές φορές από υπερβάλλοντες προσπάθειες, αισθάνονται  τραβήγματα, παθαίνουν κράμπες και άλλα τέτοια συμπτώματα…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

7ο Δημοτικό – 5ο Δημοτικό 1 – 0

8ο Δημοτικό – ΑΠΕ 3 – 2

1ο Δημοτικό –  2ο Δημοτικό 8 – 2

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

5ο Δημοτικό – 1ο Δημοτικό 1 – 0

7ο Δημοτικό – ΑΠΕ 1 – 3

2ο Δημοτικό – 8ο Δημοτικό 2 – 6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με τη δεύτερη σερί νίκη του το 8ο Δημοτικό Σχολείο είναι μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής στην ένσταση του 7ου Δημοτικού, οπότε πιθανόν η βαθμολογία να αλλάξει.

1) 8ο Δημοτικό…6

2) 1ο Δημοτικο…3

3) 7ο Δημοτικο…3

4) ΑΠΕ………….3

5) 5ο Δημοτικό…3

6) 2ο Δημοτικό…0