Μιχάλης Πλαστήρας: “Ντροπή και αίσχος!”

Σε μια συνοικία που γίνονται κλοπές αυτοκινήτων κατά παραγγελία. Σε μια πόλη όπου οι ηλικιωμένες πηγαίνουν να εκκλησιαστούν τη Κυριακή και γυρνώντας βρίσκουν διαρρηγμένα τα σπίτια τους. Σε μια πόλη που οι κάτοικοί της βγαίνουν για 5 λεπτά για να πάρουν ψωμί και οι “μπουκαδόροι” έχουν κάνει τη “δουλειά τους”.

Σε μια πόλη που το εμπόριο ναρκωτικών γίνεται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της. Σε μία πόλη με αυξημένη παραβατικότητα, βρέθηκε αντιδήμαρχος της  να καταγγείλει μαθητές 14-16 χρονών και να συλληφθούν, επειδή στις 9 το βράδυ καθόντουσαν στην πλατεία και χάλασαν την ηρεμία του γείτονα!

Για να δικαιολογήσει μάλιστα τον υπερβάλλοντα ζήλο του αντιδημάρχου αδελφού του, η φυλλάδα τους, όρισε νέα όρια κοινής ησυχίας…Ξεκινάει μιάμιση ώρα νωρίτερα στην Αγία Βαρβάρα.

Επίσης ενώ ένα από τα παιδιά παραδέχτηκε ότι έγραψε το σύνθημα της φωτογραφίας, εν τούτοις τα παπαγαλάκια και τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργήσει κατά κόρον, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη στάση και συμπεριφορά του αντιδημάρχου, διαστρεβλώνοντας την υπόθεση, φορτώνοντας κάθε ζημιά και κάθε σύνθημα που υπάρχουν στις κούνιες, στα συγκεκριμένα παιδιά!

Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια. Η υποκρισία είναι σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο!

Ντροπή και αίσχος! Με όλα αυτά που γίνονται, εσείς βρήκατε την παραβατικότητα στο πρόσωπο των παιδιών αυτών, ενώ γύρω σας οργιάζει η εγκληματικότητα!

Γίνεστε ολοένα και πιο σιχαμεροί!

Μιχάλης Πλαστήρας