» Διεξάγονται κανονικά οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Διεξάγονται κανονικά οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Πραγματοποιούνται από το πρωί οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, για την εκλογή του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του.

Οι εκλογές διεξάγονται στην παλιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό ελ. Βενιζέλου 55, στον πρώτο όροφο.

Οι τρεις παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές δηλώνουν αισιόδοξες για το αποτέλεσμα τους.

Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές έως τις 4 το απόγευμα, οι εγγεγραμμένοι που δικαιούνται ψήφο είναι γύρω στους 160 και το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει γνωστό περίπου δύο ώρες αργότερα.

Ζητήσαμε από τα μέλη των  παρατάξεων να τους φωτογραφίσουμε, έξω από το εκλογικό τμήμα, που βρίσκονταν.

Οι παρατάξεις “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” και ΟΤΑ ΔΑΣ το δέχτηκαν σε αντίθεση με τα μέλη της  παράταξης “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” η οποία αρνήθηκε, μάλιστα όταν ο γιγαντόσωμος κ. Μπαράκος βρέθηκε ανάμεσα στη φωτογραφική μας μηχανή και τα άτομα της παράταξης, μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, έστω και για μακρινή λήψη.

Πάντως ας έχουν υπ΄όψιν οι παρατάξεις και οι υπόλοιποι φορείς πως όταν στέλνουν στην εφημερίδα μας ανακοινώσεις, καταγγελίες και άλλα κείμενα προς δημοσίευση και εμείς ανταποκρινόμαστε και εκείνοι οφείλουν να μας βοηθούν στο έργο μας.

“Δε θέλουμε φωτογραφίες” κλπ δεν βοηθάνε σε μια συνεργασία.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!