Πλύθηκε η σκάλα του Β΄ Δημοτικού Σχολείου και φάνηκαν τα προβλήματά της

Πρόσφατα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Β΄ Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας έστειλε επιστολή στο Δήμο, την οποία δημοσιεύσαμε, με την οποία του ζητούσε να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους δεν είχαν γίνει εργασίες επισκευής στη σκάλα που οδηγεί από τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη στο Σχολείο.

Σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου, υπήρχε δέσμευση του Δήμου πως με την παράδοση της γέφυρας θα είχαν ολοκληρωθεί και οι εργασίες σε αυτήν.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος απαντώντας στο Σύλλογο, επίσης μέσω της εφημερίδας μας, υποστήριξε πως υπήρχε παρανόηση, διότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοια δέσμευση από το Δήμο, αλλά υποσχέθηκε πως θα υπάρξει άλλη εργολαβία για το θέμα της σκάλας.

Πάντως ο Δήμος προσπάθησε να καλύψει με λίγο σοβά κάποιες ατέλειες, χωρίς όμως να γίνεται ολοκληρωμένο έργο σε αυτήν.

Μάλιστα πριν την σημερινή έκτακτη Συνέλευση του Συλλόγου, στην οποία πρώτο θέμα έχει να κάνει με τη σκάλα, ο Δήμος έστειλε την υπηρεσία καθαριότητας και την έπλυνε.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας διευκρίνισε πως το πλύσιμο της σκάλας ήταν προγραμματισμένο, δεν έγινε λόγω της Συνέλευσης των Γονέων και πως ο Σύλλογος ήταν ενημερωμένος από τον ίδιο.

Το πλύσιμο όμως της σκάλας έφερε στην επιφάνεια ραγίσματα στα σκαλοπάτια, τα επικίνδυνα σκαλιά στα οποία πλέον τα χαλίκια εξέχουν από το τσιμέντο και τα κιγκλιδώματα που είναι σε κακή κατάσταση.

Για να δούμε τώρα που αποκαλύφθηκε και απαλλάχτηκε η σκάλα από την πολύχρονη μπίχλα που είχε συσσωρευτεί, ο Δήμος θα επισπεύσει το συγκεκριμένο έργο;

Όπως επίσης και στις σκάλες και το διάδρομο από την Ανδρέου Δημητρίου προς το Σχολείο.