Ο ΝΕΦΟ έκοψε την πίτα του – Ο Βουρλιώτης κάλεσε την ομάδα σε συνάντηση με τον Δήμαρχο

Σε μία ενθουσιώδη και γιορταστική ατμόσφαιρα ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, έκοψε στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Οι εξέδρες του κλειστού σχεδόν κατειλημμένες από φίλους, γονείς και αθλητές του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, που με την παρουσία τους έδειξαν πως στέκονται στο πλάϊ της Διοίκησης της ομάδας, κόντρα στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, λόγω του νέου ωραρίου προπονήσεων της ομάδας στο άλλο κλειστό της οδού Σιπύλου, το οποίο καταφανέστατα είναι εις βάρος της αγαπημένης τους ομάδας, σε σχέση με τα άλλα δύο αθλητικά σωματεία που το χρησιμοποιούν.

Αυτήν την εις βάρος του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ αδικία, υποσχέθηκε να αποκαταστήσει η Δημοτική Αρχή, εάν αποδειχτεί πως όντως έτσι είναι, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη βδομάδα, μεταξύ Δημάρχου κ. Μίχου, Αντιδημάρχου κ. Βουρλιώτη και Διοικητικών Στελεχών της ομάδας, σύμφωνα με πρόταση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βουρλιώτη προς τον κ. Παπαναγόπουλο, Γεν. Αρχηγό της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κατρίτσης καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και είχε μαζί τους συζήτηση για τα προβλήματα της ομάδας.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βόσσος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάγκας, Σαββίδης, Γονή και Μπαντούνα.

Το πρώτο κομμάτι της πίτας έκοψε ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλιώτης και ακολούθησαν οι κ.κ. Βόσσος και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως κάτι ουσιαστικό θα βγεί με αφορμή την κοπή πίτας του ΝΕΦΟ στην οποία εκπροσωπήθηκε η Διοίκηση του Δήμου σε υψηλό επίπεδο και πως η πρόταση Βουρλιώτη για τη συνάντηση θα οδηγήσει στην επίλυση των διαφορών που υπάρχουν και στην αποκατάσταση των σχέσεων ΝΕΦΟ – ΔΗΜΟΥ, προς όφελος των παιδιών και νεαρών της πόλης μας που έχουν στραφεί στον αθλητισμό.