Ισόπαλη η ΑΠΕ στο ντέρμπι κορυφής με τη ΔΑΦΝΗ 2 – 2

Πήγε στην πηγή και δεν ήπιε τελικά νερό η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με τη ΔΑΦΝΗ Παλαιού Φαληρού, στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας, στο γήπεδο του Χαϊδαρίου με σκορ 2 – 2, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το πρωί.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2 – 0 στο ημίχρονο με γκολ των Ρούσσου στο 7΄ και του Σιδέρη στο ημίωρο.

Η ΑΠΕ εξαιρετική στο Α΄ημίχρονο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και όλα έδειχναν πως θα κέρδιζε το παιχνίδι.

Με την έναρξη της επανάληψης όμως παρουσιάστηκε τελείως μεταμορφωμένη με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί από τη ΔΑΦΝΗ, η οποία ανέβασε την απόδοσή της.

Ίσως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ΑΠΕ με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου να επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι δέχτηκαν και το γκολ της ισοφάρισης πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο της δεύτερης περιόδου, χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του αγώνα.

Παρά το ατυχές αποτέλεσμα, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία η ΑΠΕ την κρατά στα χέρια της και εξαρτάται από την ομάδα μας εάν θα πετύχει το στόχο της, αφού βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρώτη ΔΑΦΝΗ και ανεβαίνουν στην Α΄ Κατηγορία οι δύο πρώτες ομάδες.

Σημειώνουμε πως και η παρουσία των οπαδών και φίλων της ΑΠΕ ήταν από τις μεγαλύτερες στην φετινή περίοδο.

ΑΠΕ Αγία Ελεούσα: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μενάι, Χατζημιχάλης (46΄Ξενάκης), Βασιλάρης, Κακαβάς, Παούρης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος (86΄Μαντατζής), Ρούσσος.