Η κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ της πόλης μας, σημαδεύτηκε από αντεγκλήσεις, μεταξύ των “συντρόφων”

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, στο 1ο ΚΑΠΗ της πόλης μας, η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του πολιτικού γραφείου Γ. Κουτσούκος και Μ. Καρχιμάκης, το μέλος της Κεντρικής επιτροπής Γ. Πεταλωτής, η βουλευτής Δ. Τομέα κ. Ν. Γιαννακοπούλου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής κ. Θ. Καπετανάκης και αρκετά μέλη και φίλοι του Κινήματος.

Αναπτύχθηκε διάλογος για την πολιτική κατάσταση και το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και τονίστηκε η ανάγκη συντεταγμένης πορείας του χώρου προς την επικείμενη συνδιάσκεψη που θα γίνει στις 14 και 15 Μαρτίου 2020.

Την εκδήλωση προλόγισε η γραμματέας κ. Μ. Παπαδάκου.

Η κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ που πραγματοποιήθηκε όμως το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου στο Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης μας, σημαδεύτηκε από αντεγκλήσεις,  όταν μεταξύ των μελών του υπήρξαν διαφωνίες για το ποιός κάλεσε ποιόν, ποιος αποφασίζει και άλλες κόντρες που σχεδόν τίναξαν την εκδήλωση στον Αέρα.

Φίλοι του ΚΙΝΑΛ και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας, η οποία δεν ήταν παρούσα στην εκδήλωση και άλλοι μας ρώταγαν τι έγινε και άλλοι μας πληροφορούσαν.

Η εφημερίδα μας έχει επικοινωνήσει με την Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην πόλη μας κ. Παπαδάκου για να πληροφορηθεί σχετικά.