» Ο Σύλλογος Γονέων του 8ου Δημοτικού για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2020

Ο Σύλλογος Γονέων του 8ου Δημοτικού για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2020

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του τουρνουά ποδοσφαίρου για τους γονείς-μέλη των Συλλόγων Γονέων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας.

Στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι αφενός η γνωριμία και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών όλων των Συλλόγων Γονέων και αφετέρου η επιδίωξη μιας πιθανής συνεργασίας πάνω σε προβλήματα της σχολικής ζωής των παιδιών μας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάδειξη ορισμένων ευγενών αξιών, όπως η άμιλλα, η συνεργασία, η επικοινωνία, η αλληλεγγύη. Αξίες που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν εξασθενήσει.

Θεωρήσαμε λοιπόν ότι μια πρόταση για την τόνωση όλων των παραπάνω μπορεί να αποτελέσει η διοργάνωση αγώνων ομαδικού αθλήματος που όχι μόνο είναι πολύ προσφιλές στα παιδιά μας, αλλά και από τη φύση του περιέχει την έννοια της άμιλλας και της συνεργασίας.

Τελειώνοντας πιστεύουμε ότι η συνεργατικότητα και η επικοινωνία των Συλλόγων Γονέων θα πρέπει να θεωρούνται ως κάτι δεδομένο και όχι ως ζητούμενο.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!