» Βραβεύσεις αθλητών – τριών του ΣΕΓΑΣ, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Βραβεύσεις αθλητών – τριών του ΣΕΓΑΣ, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών, εκτός των υπολοίπων παρευρεθέντων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” η βράβευση αθλητών – τριών του ΣΕΓΑΣ της περιοχής μας, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν την περσινή χρονιά στον κλασικό Αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ της περιοχής μας κ. Θεόδωρος Βόσσος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους αθλητές για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα τους.

Μάλιστα πληροφόρησε το ακροατήριο πως η περιοχή μας κατέλαβε πανελλαδικά την τρίτη θέση από τις 17 περιφέρειες της χώρας.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Βόσσος, υποσχέθηκε στους αθλητές πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους και θα προσπαθεί να λύνει κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει.

Δεν παρέλειψε τέλος να συγχαρεί τους γονείς των αθλητών για τις μεγάλες προσπάθειες που και εκείνοι καταβάλλουν προς όφελος του αθλητισμού και των παιδιών τους, χαρακτηρίζοντάς τους “ως αφανείς ήρωες”.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!