Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA BROKERS ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους.

H MEGA Brokers θα αποτελέσει Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της MEGA Brokers κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η έναρξη αυτής της συνεργασίας θα οδηγήσει σε μια σειρά από κοινές δράσεις των δυο οργανισμών”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τη MEGA Brokers στη χορηγική μας οικογένεια και είμαστε βέβαιοι ότι η μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της διαμεσολάβησης ασφαλιστικών υπηρεσιών εξασφαλίζει μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη”.