Ακόμα μία μαρτυρία από συμπολίτισσά μας για άρνηση ταξιτζή για κούρσα στην πόλη μας

Το απόγευμα της Κυριακής λάβαμε από τη συμπολίτισσά μας Δ.Κ. ηλεκτρονική επιστολή, στην οποία αναφέρεται σε εκείνη που δημοσιεύσαμε το πρωί της Κυριακής και είχε να κάνει με άρνηση ταξιτζίδων να πάρουν κούρσα από το σταθμό ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας για την πόλη μας.

Η συμπολίτισσά μας Δ.Κ. επιβεβαιώνει την πρώτη, αφού και εκείνης τα κορίτσια  αντιμετώπισαν ανάλογη άρνηση μίσθωσης από οδηγό ΤΑΞΙ.

Ορίστε λοιπόν ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τη Δημοτική Αρχή. 

Ορίστε κ. Μίχο σε τι υπόληψη και σε τι κατηγορία εντάσσουν την πόλη μας οδηγοί ταξί και αρνούνται κούρσα προς την πόλη μας.

Ορίστε κ. Μίχο ανατρέψτε το κλήμα που υπάρχει και περάστε το αίσθημα της ασφάλειας.

Η επιστολή της συμπολίτισσάς μας έχει ως εξής:

Καλησπέρα σας.

Το γεγονός που αναφέρεται στο άρθρο σας έχει συμβεί και στα στις δύο κόρες μου 20 και 18 ετών με την μεγάλη μου κόρη μετά από επιστροφή από νυχτερινή έξοδο της περίπου στις 12:30 μμ με τσουχτερό κρύο ρίχνοντας χιονόνερο να παρακαλάει και να κλαίει και ο πρώτος κύριος που μπήκε στο ταξί του να την βγάζει έξω και να αρνείται να την μεταφέρει από Αγία Μαρίνα στην Αγία Βαρβάρα.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην μικρότερη κόρη μου με αποτέλεσμα να καλέσει άλλο μέσο μεταφοράς.

Όταν με το καλό ανοίξει το μέτρο στην Αγία Βαρβάρα οι κύριοι επαγγελματίες θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο στα νέα παιδιά της πόλης μας….

Συγνώμη αν σας κούρασα.

Δ.Κ.