» Συνάντηση Μίχου – Κατοίκων: Κυριάρχησαν τα θέματα της εγκληματικότητας, καθαριότητας, Δημ. Φωτισμού κ.ά.

Συνάντηση Μίχου – Κατοίκων: Κυριάρχησαν τα θέματα της εγκληματικότητας, καθαριότητας, Δημ. Φωτισμού κ.ά.

Συνάντηση με τους κατοίκους της πόλης μας είχε ο Δήμαρχος κ. Μίχος το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Χανίων.

Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Μίχου, ο οποίος έκανε αναφορά σε διάφορα θέματα που απασχολούν την πόλη μας.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους συγκεντρωθέντες σε θέματα  Δημοτικού Φωτισμού και Καθαριότητας όπως επίσης και της ανάπλασης των παιδικών χαρών.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κατεστραμμένο Δημ. Φωτισμό στην περιοχή “ΠΑΝΘΕΟΝ”, υποστηρίζοντας πως θα χρειαστεί ένα κονδύλι ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ  για την αποκατάστασή του.

Κυριάρχησαν όμως τα θέματα  παραβατικότητας – εγκληματικότητας στην πόλη μας γενικότερα, αλλά ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο κ. Μίχος ενημέρωσε πως σύντομα θα απαγορευτεί το παρκάρισμα στις οδούς Ηρακλείου, Βενιζέλου και άλλες κεντρικές αρτηρίες και ανακοίνωσε πως όσοι δε συμμορφώνονται θα τρώνε πρόστιμα.

Το ίδιο θα συμβεί και με το θέμα της καθαριότητας, από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί ο Κανονισμός Καθαριότητας που θα ανακοινωθεί.

Για το θέμα της εγκληματικότητας ενημέρωσε τον κόσμο πως η αστυνόμευση στην πόλη μας είναι πενήντα φορές μεγαλύτερη απ΄ότι στο παρελθόν και πως οι ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πόλη μας.

Μετά την ομιλία του, κάτοικοι της περιοχής έκαναν ερωτήσεις προς το Δήμαρχο για διάφορα θέματα, αλλά και τόνισαν ιδιαίτερα το θέμα της παραβατικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στο σημείο της συγκέντρωσης.

Παλαιά κάτοικος της πόλης μας χαρακτήρισε σαν ΓΚΕΤΟ την περιοχή των πολυκατοικιών και ζήτησε περισσότερη προσοχή από το Δήμο σε αυτό το θέμα.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Καπλάνη στη συγκέντρωση, κ. Φράγκου Μιχάλη, ο οποίος μας δήλωσε, πως σαν γείτονας ήθελε να πληροφορηθεί σχετικά με τα σχέδια του Δήμου στην περιοχή.

Ανακοινώθηκε επίσης πως από 1η Φεβρουαρίου μπαίνει σε λειτουργία ο πενταψήφιος αριθμός 15969,  τον οποίο θα μπορούν οι κάτοικοι να καλούν και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!