» Κατόπιν εορτής ο Δήμος έβαλε τρία κολονάκια – Επί δίωρο και πλέον κολλημένο λεωφορείο στη γωνία Π. Π. Γερμανού και Υψηλάντη

Κατόπιν εορτής ο Δήμος έβαλε τρία κολονάκια – Επί δίωρο και πλέον κολλημένο λεωφορείο στη γωνία Π. Π. Γερμανού και Υψηλάντη

Στο παρελθόν αλλά και τους τελευταίους μήνες η εφημερίδα μας έχει ασχοληθεί με τα πλαστικά πορτοκαλί κολονάκια που τοποθετούνται στις γωνίες των δρόμων, ιδιαίτερα σε στροφές απ΄ όπου περνάνε λεωφορεία, για να μην παρκάρουν οχήματα και τα δυσκολεύουν στο να στρίψουν.

Έχουμε κάνει αναφορές για κατεστραμμένα τέτοια κολονάκια και την ανάγκη άμεσης αντικατάστασής τους από το Δήμο και την τοποθέτηση άλλων όπου χρειάζονται.

Ο Δήμος  δεν έδειξε την πρέπουσα προσοχή στα δημοσιεύματά μας αυτά, με αποτέλεσμα να τρέχει κατόπιν εορτής να τοποθετήσει κολονάκια στη γωνία Π. Π. Γερμανού και Υψηλάντη, αφού όμως παρκαρισμένο Ι.Χ. στη γωνία, εμπόδιζε το λεωφορείο να στρίψει.

Το περασμένο Σάββατο επί δίωρο περίπου, συνέβη το αναμενόμενο και στη συνέχεια ο Δήμος έβαλε τρία κολονάκια.

Για δύο και πλέον ώρες είχαμε κολλημένο το λεωφορείο και το δρομολόγιο του να μην πραγματοποιηθεί, όπως μας περιέγραψε γείτονας της περιοχής.

Σημειώνουμε πως το τελευταίο δημοσίευμά μας στις 12 Δεκεμβρίου 2019, αφορούσε ακριβώς την πλατεία Προφήτη Ηλία.

Μάλιστα είναι τόσο επιφανειακή η αντιμετώπιση του θέματος, που ο Δήμος τοποθέτησε κολονάκια μόνο στη γωνία Π. Π. Γερμανού και Υψηλάντη και δεν αντικατέστησε τα σπασμένα στην άλλη γωνία Π. Π. Γερμανού και Χίου.

Τι περιμένει, να μπλοκάρει λεωφορείο και σε αυτήν τη γωνία για να τοποθετήσει κολονάκια, εκεί και σε όσα άλλα σημεία χρειάζονται;

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε το Δήμο πως ακριβώς στη γωνία που συνέβη το περιστατικό (Π. Π. Γερμανού και Υψηλάντη) υπάρχει πινακίδα STOP, η οποία είναι τελείως ξεθωριασμένη και δε διακρίνεται.

Το συνεργείο που πήγε και τοποθέτησε τα κολονάκια δεν την είδε, ώστε να την αντικαταστήσει;

Ο Δήμος θα την αλλάξει τώρα μετά το δημοσίευμά μας ή θα πρέπει να σημειωθεί τροχαίο για να γίνει η αντικατάστασή της με κάποια ευδιάκριτη;

Σημ. “Π”: Η φωτογραφία με το λεωφορείο, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δικαιοσύνη”.

 

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!