» Η Ένωση Γονέων της πόλης μας, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Ένωση Γονέων της πόλης μας, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ένωση Γονέων Αγίας Βαρβάρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αντιπροσωπίας της Ένωσης Γονέων Αγίας Βαρβάρας ως μέλος του δυτικού τομέα της ομοσπονδίας Αττικής με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.

Στις 23 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή εκπαίδευσης της Γ’ Αθήνας κύριο Στάμου Αδάμ και αντιπροσωπίας του δυτικού τομέα της ομοσπονδίας μας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Ενώσεις Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Αγίων Αναργύρων.

Την Ένωση της πόλης μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Κυριάκος Καζαντζής, η Αντιπρόεδρος Μαίρη Καπελέρη και ο Γενικός Γραμματέας Λάζαρος Κονταξής.

Στην συνάντηση ενημερωθήκαμε από τον κύριο Στάμου για τα θέματα που έχουμε θέσει το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία μας, κτηριακά προβλήματα, ποιότητα σχολικών γευμάτων, καταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των σχολικών μονάδων καθώς και θέματα σχετικά με τις υπόλοιπες Ενώσεις.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε πολύ σημαντικό κενό ειδικής αγωγής που υπάρχει σε σχολείο της πόλης μας, για το οποίο έχει υπάρξει κινητοποίηση από τον Σύλλογο και την Ένωση.

Συνεχίζουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις όμορες Ενώσεις, την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών και την διεκδίκηση της αναβάθμισης του επιπέδου παιδείας στα σχολεία μας.

Στο πλαίσιο των κοινών μας δράσεων εντάσσεται και η προκαθορισμένη παρουσία μας για τις 19 Φεβρουαρίου στην ΚΤΥΠ με σκοπό την πραγματοποίηση ολοκληρωμένων ελέγχων στις σχολικές μονάδες της δυτικής Αθήνας.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!