» Γονείς και κάτοικοι ζητούν παρέμβαση του Δήμου στο σοκάκι και κάτω από τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη

Γονείς και κάτοικοι ζητούν παρέμβαση του Δήμου στο σοκάκι και κάτω από τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη

Τόσο οι κάτοικοι όσο και  γονείς μαθητών του Β΄ Δημοτικού Σχολείου και φυσικά οι μαθητές που χρησιμοποιούν το σοκάκι με τις σκάλες από την οδό Ανδρέου Δημητρίου προς τις οικίες τους ή το Σχολείο, είναι ανήσυχοι για το τι συμβαίνει ή θα συναντήσουν σε αυτές.

Κάτοικος της οδού Στέφανου Σαράφη, κάτω από την επιφάνεια της γέφυρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το κομμάτι αυτό, πενήντα μέτρα όλα κι όλα.

Κάθε που σουρουπώνει ο διάδρομος αυτός μας είπε, μεταμορφώνεται από τα άτομα που πηγαινοέρχονται και χρησιμοποιούν το κάτω μέρος της γέφυρας για στέκι τους και όταν φύγουν αφήνουν πίσω τους ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Από εξαρτήματα για χρήση ναρκωτικών, ακαθαρσίες έως και προφυλακτικά, συμπλήρωσε, δείχνοντάς μας ένα μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για παρασκευή κάποιας ναρκωτικής ενέσιμης ουσίας, που βρήκε και σήμερα το πρωί.

Είμαστε υποχρεωμένοι κάθε πρωί να σκουπίζουμε όσα αφήνουν πίσω τους τα κάθε λογής άτομα επισκέπτονται και χρησιμοποιούν το κάτω μέρος της γέφυρας.

Ο Δήμος πρέπει να βάλει κάποια περίφραξη και να ασφαλίσει το χώρο κάτω από τη Γέφυρα και μία δύο λάμπες για να βλέπουμε τα βράδια και να αισθανόμαστε λίγο ασφάλεια.

Ας υπάρχει μία μικρή πόρτα αφού από εκεί έρχονται οι παροχές νερού και ρεύματος ώστε σε περίπτωση βλάβης το σημείο να είναι επισκέψιμο, ολοκλήρωσε.

Πιστεύουμε πως είναι από τα επείγοντα θέματα που ο Δήμος πρέπει να φροντίσει.

Το κόστος της περίφραξης δεν είναι απαγορευτικό ή των λίγων αλλά απαραίτητων έργων στις σκάλες που χρειάζονται να γίνουν, για την ασφάλεια μαθητών, γονιών και κατοίκων.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!