» Μικροπαρεμβάσεις στη σκάλα του Β΄ Δημοτικού Σχολείου, μετά τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων

Μικροπαρεμβάσεις στη σκάλα του Β΄ Δημοτικού Σχολείου, μετά τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων

Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύσαμε επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου προς το Δήμο που αφορούσε τις σκάλες που οδηγούν από τη Στέφανου Σαράφη και την Ανδ. Δημητρίου στο εκπαιδευτήριο.

Ο Σύλλογος υποστήριζε στην επιστολή του πως το έργο της γέφυρας παραδόθηκε ημιτελές, αφού στις σκάλες δεν έγιναν τα έργα που είχαν συμφωνηθεί με τη Διοίκηση του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος απαντώντας μέσω της εφημερίδας μας στο Σύλλογο υποστήριξε πως υπήρξε παρανόηση και πως η σκάλα και το πεζοδρόμιο στο σημείο εκείνο θα επισκευαστούν με ξεχωριστή εργολαβία στο μέλλον και δεν ήταν μέρος του έργου της γέφυρας.

Ο Σύλλογος δεν συμφωνεί με τον Αντιδήμαρχο, σχετικά με την “παρανόηση” όπως μας δήλωσαν μέλη του και περιμένουν το συντομότερο δυνατόν να επισκευαστούν οι σκάλες και το πεζοδρόμιο.

Πάντως μετά το σχετικό δημοσίευμά μας, ο Δήμος έδωσε εντολή και καλύφθηκαν με τσιμέντο σκουριασμένες σιδερόβεργες στη σκάλα, έως ότου πραγματοποιηθεί η επισκευή της.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!