» Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αγαθάγγελος, εορτάζων σήμερα, έκοψε πίτα, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. της Αγίας Βαρβάρας

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αγαθάγγελος, εορτάζων σήμερα, έκοψε πίτα, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. της Αγίας Βαρβάρας

Με ευκαιρία την ονομαστική του εορτή, ο Σεβασμιότατος Τιτουλάριος Μητροπολίτης  Φαναρίου και Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, κ.κ. Αγαθάγγελος, συνλειτούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας με τους  Χαλκίδος Χρυσόστομο, Ευρίπου Χρυσόστομο και τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Ελλάδος επίσκοπο Ωραιον, Φιλόθεο.

Πιστοί της πόλης μας έσπευσαν να ευχηθούν μακροημέρευση στον αγαπητό στην πόλη μας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη.

Ακούραστος μετά τη λειτουργία και τις επαφές που είχε για θέματα που αφορούν τον Ι.Ν., με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομα του εξ΄ αιτίας της πολύχρονης φροντίδας του γι΄αυτόν, μίλαγε για τις προσεχείς εκδηλώσεις και σχέδια που έχει για τον χώρο και την καλύτερη ανάδειξή του.

Στη συνέχεια στην Εκκλησιαστική Σχολή έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα, μοιράζοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!