Ρεβέκκα Κοτσαρίδου: “Νιώθω ευγνώμων για ό,τι έζησα στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών”

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Κέντρο Εικαστικών του Δήμου μας, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Ρεβέκκας Κοτσαρίδου με τίτλο “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”

Η συγγραφέας μετά την εκδήλωση ανάρτησε στην ιστοσελίδα της το παρακάτω κείμενο:

“Νιώθω ευγνώμων για ό,τι έζησα απόψε στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών της Αγίας Βαρβάρας. Όση δύναμη κι αν έχει η φωνή μου, στο δικό μου τάσι υπάρχει μόνο ευχαριστώ. Η ζυγαριά γέρνει όλη απ’ τη δική σας πλευρά· το δισκάκι σας ζυγίζει βαρύ, ασήκωτο, έτσι φορτωμένο με τα ζεστά σας λόγια και με τη σε βάθος ανάγνωση και παρουσίαση του βιβλίου μου “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο για την ευαισθησία του, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκο Βουρλιώτη για την ενθάρρυνσή του, τον Αντιδήμαρχο Παιδιού Δημήτρη Σωτηρόπουλο για την πρωτοβουλία του, για την άψογη διοργάνωση και για την αγάπη του στο βιβλίο μου, την εκπαιδευτικό Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου για τον θαυμάσιο συντονισμό και την ανάλυσή της σημείων που ούτε εγώ είχα αντιληφθεί ότι υπήρχαν, τη Σοφία Γασπαρινάτου για την εξαιρετική ανάγνωση αποσπασμάτων.

Ευχαριστώ την Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Βιργινία Ζαχαρία, τα παιδιά που ζωγράφισαν τόσο όμορφα το χωριό του Παγωτού και τη Μαρία Κακόνι, αλλά και τον παγωτατζή που μοίραζε με το καροτσάκι του παγωτό λεμόνι, το παγωτό που προτιμούν οι οπαδοί του Ανατολικού στο χωριό του Παγωτού.

Πώς να σας ξεχάσω με όλα αυτά; Θα είστε πάντα στην καρδιά μου.

Ρεβέκκα Κοτσαρίδου”