“Δεν έπεφτε καρφίτσα” και φέτος στο χορό των Κρητών της πόλης μας

“Δεν έπεφτε καρφίτσα” και φέτος στο χορό των Κρητών της Αγίας Βαρβάρας, με αφορμή την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, στο Κοσμικό Κέντρο Αόρη!

Ο κόσμος με την παρουσία του (ξεπέρασαν κατά πολύ τα τετρακόσια άτομα) δήλωσε με τον πιο απόλυτο τρόπο, ότι αναγνωρίζει το έργο, τη συνέπεια, και τον αγώνα του μακροβιότερου πολιτιστικού συλλόγου της πόλης μας.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, έζησαν όλοι ένα καταπληκτικό γλέντι με τους απίθανους μικρούς και μεγάλους χορευτές του συλλόγου, με πολύ φαγητό και τσικουδιά, αλλά και ασταμάτητο χορό!

Εκτός από τον κόσμο ήταν εκεί  και πολλοί επίσημοι όπως η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Φέγγη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, η Βουλευτής του κινήματος αλλαγής του δυτικού τομέα Αθηνών κ. Γιαννακοπούλου, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και περιφερειακή σύμβουλος κ. Δούρου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βόσσος, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Καπλάνης επικεφαλής της “Δικής μας Πόλης”, κ. Γιάγκας επικεφαλής της “Δυνατής Πόλης”.

Επίσης έδωσαν το παρόν τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Περάκης, Μαρσώνη,  Σαββίδης, Ντάβιος, Κοσμίδου, Γονη και Μπαντούνα που εκπροσώπησε παράλληλα ως γ.γ. τους Ηπειρώτες της πόλης μας.

Οι π. Αντιδήμαρχοι, ο κ. Κολλιάκος π. Πρόεδρος του ΔΣ και π. Αντιδήμαρχος, η κ. Πετράκου (εκπρ. τ.ο σύριζα Αγίας Βαρβάρας).

Παρόντες επίσης, οι Πρόεδροι, κ. Πατεράκης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, κ. Σαββίδου Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Φάρος”, η κ. Λυλιμπάκη πρόεδρος των Κρητών Περιστερίου, κ. Βασάλος των Κρητών Περάματος, κ. Παλάσαρος των Κρητών Βύρωνα-Παγκρατίου, κ. Χριστοδουλάκης των Κρητών Χαϊδαρίου, η κ. Βελεσιώτου της Ομοσπονδίας Κοκκινωχωριανών Χανιών, κ. Κουρτικάκη των Μεσσαριτών, κ. Αγγελάκης των Απανταχού Σφακιανών, ο κ. Γεωργιακάκης εκπρόσωπος του συλλόγου Σελινιωτών Αττικής, ο κ. Μικράκης έφορος των Μαλλιωτών Ιεράπετρας, η κ. Παπαθανασάκη του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο π. Υπουργός και βουλευτής κ. Καρχιμάκης, ο π. Υπουργός και Βουλευτής κ. Ρήγας, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος , η πρώην δημοτική σύμβουλος κ. Σιούτη-Κορνελάκη.

Αυτοί οι συμπολίτες μας Κρητικοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν αφού κάθε χρόνο καταφέρνουν να κάνουν πράξη το όνομα του συλλόγου τους και να ενώνουν όλο και πιο πολλούς ανθρώπους σε ένα πραγματικό γλέντι και οργάνωση για… σεμινάριο!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών κ. Παντελής Πρεντάκης δεν έκρυβε τη φυσιολογική χαρά του σε ανάρτηση που έκανε στην ιστοσελίδα του, γράφοντας:

Σχεδόν 12 ώρες μετά από την προέλευσή μας στο κρητικό κέντρο Αόρη, γεμάτοι από αγάπη και με τη συμπαράστασή περισσότερων φίλων από πέρυσι, είμαστε στο σπίτι μας!

Η σημερινή ημέρα, ξεχωριστή, μας αφήνει μια όμορφη επίγευση!

Απίστευτη η στήριξη του κόσμου, ένα από τα καλύτερα γλέντια που έχουμε ζήσει!!!

Μια μόνο η οφειλή μας…

Σας ευχαριστούμε! Σας ευχαριστούμε! Σας ευχαριστούμε!!!