» Έκλεψαν Ι.Χ. έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, στην οδό Ηρακλείου

Έκλεψαν Ι.Χ. έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, στην οδό Ηρακλείου

Την Πέμπτη το βράδυ προς Παρασκευή, την ίδια ώρα που κάποιοι άνοιγαν την Ένωση Κρητών και την έκλεβαν, στην άλλη άκρη της πόλης μας, στην οδό Ηρακλείου, κάποιοι άλλοι έκλεβαν ένα Ι.Χ. Smart, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Ο συμπολίτης μας ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο επειδή στο όχημα υπήρχαν ναυτιλιακά έγγραφα και επαγγελματικά διπλώματα.

Το όχημα είναι χρώματος ΑΣΗΜΙ με πινακίδες κυκλοφορίας ΙΟΤ 2253.

Ο συμπολίτης μας εύχεται οι δράστες να πετάξουν κάπου τη μαύρη σχολική τσάντα με τα έγγραφα και παρακαλεί όποιον την βρει να την παραδώσει.

Ο αναγνώστης μας θύμα της κλοπής μας έστειλε τα κλειδιά του οχήματός του, αφού αυτά του έμειναν πλέον και φωτογραφία από το σημείο που είχε παρκάρει το όχημά του.

Χρειάζεται να συμπληρώσουμε κάτι στα χθεσινά μας σχόλια για την ανασφάλεια που νοιώθουν όλοι οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας και για την εγκληματικότητα που είναι στο κόκκινο τους τελευταίους μήνες;

Χρειάζεται να ξαναγράψουμε πως η πολιτεία οφείλει να μας προστατεύει;

Χρειάζεται να γράψουμε πως ο Δήμαρχος, καλά θα έκανε να πείσει τον κ. Χρυσοχοΐδη να αυξήσει την αστυνόμευση στην πόλη μας;

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!