Ο Δήμος έκοψε την πίτα του – Δεν καλέστηκαν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

Σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Με πρόσκληση του Δημάρχου ενημερώθηκαν και καλέστηκαν  οι εργαζόμενοι να παρευρεθούν σε αυτήν, που έγινε σε  κατάστημα στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν καλέστηκαν το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, αλλά και οι υπόλοιπες Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου στην κοπή πίτας και εξ΄ αυτού η παράταξη του κ. Γιάγκα μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωσή της:

Αγία Βαρβάρα 17/1/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν θεωρείς ότι είσαι ιδιοκτήτης καλείς στο σπίτι σου όποιον θέλεις, όποτε θέλεις και σπαταλάς τα χρήματα όπως θέλεις. Είτε έχεις μαντίλι να κλάψεις, είτε όχι.

Όταν είσαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ πρέπει να σέβεσαι το αξίωμά σου, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που εκπροσωπεί τους πολίτες και να είσαι Δήμαρχος για όλους.

Στην εκδήλωση για τους εργαζόμενους, που διοργανώνεις ως Δήμος με χρήματα των Δημοτών(;) δεν καλείς μόνο τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής σου, αγνοώντας όλους τους άλλους.

Στη περίπτωση αυτή είσαι μόνο «δήμαρχος» και μόνο για την παράταξή σου γιατί θεωρείς την πόλη δική σου, ΞΑΝΑ. Και η αντίληψη αυτή είναι αντιδημοκρατική και επικίνδυνη.

Συγκρίνετε στις δύο προσκλήσεις τη συμπεριφορά για να βγάλετε συμπεράσματα.

Πώς απευθύνεται ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ και πώς ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ