Διέρρηξαν ξανά τα γραφεία της Ένωσης Κρητών – “Ξέφραγο αμπέλι” η πόλη μας

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Ένωσης Κρητών, στην οδό Αγίας Λαύρας.

Το γεγονός έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες και εικάζεται πως συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε.

Έσχισαν στο πίσω μέρος των γραφείων, την τέντα που υπάρχει, εισήλθαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και την προηγούμενη φορά και σπάζοντας ένα ενδιάμεσο τζάμι, βρέθηκαν στην κεντρική αίθουσα του Κρητικού Φορέα της πόλης μας.

Ανέβηκαν στον ημιώροφο, ανακάτεψαν ντουλάπες και συρτάρια και αφού έσπασαν και την πόρτα του γραφείου, πήραν μία σφραγισμένη, ολοκαίνουργια, πολλών ιντσών τηλεόραση.

Καλέστηκε η Άμεσος Δράση και πήγαν στα γραφεία μοτοσυκλετιστές του ΔΙΑ , ενώ εκπρόσωπός της Ένωσης θα μεταβεί στο Α.Τ. της πόλης μας για να καταγγείλει το γεγονός.

Σημειώνουμε πως ο δράστης της προ μηνών διάρρηξης δεν έχει συλληφθεί ακόμα και η Αστυνομία θα διαπιστώσει από τα αποτυπώματα που θα βρει, εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Την προηγούμενη φορά ο δράστης είχε κλέψει την μικροφωνική της Ένωσης αξίας περίπου 2.000 ευρώ.

Πάντως η ένωση πρέπει να ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου της με κάγκελα και συναγερμό, προκειμένου να μην πέσει θύμα ξανά.

Εμείς θα το ξαναγράψουμε πως η πόλη μας είναι ανασφαλής και έρμαια σε κάθε διαρρήκτη, κλέφτη ή κακοποιό και ας ενοχλούνται μερικοί…

Κάθε μέρα και ένα τουλάχιστον κρούσμα. Επιθέσεις κατά ηλικιωμένων σε δρόμους και πλατείες. Διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων.

Κλοπές οχημάτων και πρόκληση ζημιών σε αυτά, προκειμένου να κλέψουν ότι βρουν.

Έλεος κάτι πρέπει να γίνει. Τέλος τα λόγια, οι υποσχέσεις και οι μεγαλοστομίες.

Λίγα λόγια και δουλειά για να γίνει η πόλη ασφαλής.