Απάντηση του Δήμου στην εφημερίδα μας, σχετικά με τη σκάλα στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αγία Βαρβάρα 15/1/2020
Aριθμ. Πρωτ. Δ.688
Δ/νση: Αριστομένους 8
Τηλ. 213.2019365/6
fax : 213.2019394

ΠΡΟΣ: Εφημερίδα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ»

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου έστειλε επιστολή στην εφημερίδα σας, με την οποία ισχυρίζεται ότι το έργο της γέφυρας είναι ημιτελές και ότι δήθεν στο έργο ήταν ενταγμένη και η επισκευή των δύο κλιμακοστασίων με τα οποία επικοινωνεί το σχολείο με την Στέφανου Σαράφη.

Καταρχάς δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων με το δήμαρχο και την δημοτική αρχή μέσω των εφημερίδων και με επιστολές που δημοσιεύονται πριν επιδοθούν στη δημοτική αρχή.

Ως προς το θέμα του αν ήταν ή όχι ενταγμένες οι κλίμακες στο έργο της γέφυρας επισημαίνουμε ότι αυτό δεν ισχύει και μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου το θεωρεί δεδομένο. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε τη διοίκηση του συλλόγου διότι είναι εύλογο να έχει άγνοια του περιεχομένου της μελέτης. Είναι όμως αδικαιολόγητη η βεβαιότητα με την οποία τα μέλη της διοίκησης διατυπώνουν την άποψή τους.

Ο Αντιδήμαρχος παιδιού και όλες σχεδόν υπηρεσίες του δήμου είναι κάθε μέρα δίπλα τους, θα μπορούσαν αυτό το θέμα να το συζητήσουν. Αν κάποιος τους έχει διαβεβαιώσει για το αντίθετο προφανώς τους έχει παραπλανήσει.

Όλα αυτά όμως δεν σχετίζονται με την υποχρέωση του δήμου να προγραμματίσει και να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο, όπως και όσα επί χρόνια καθυστερούν. Αυτό όμως θα γίνει με νέο έργο.

Γραφείο Τύπου