» Η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων

Η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στη ναυαρχίδα του στόλου της ΑΝΕΚ Ελ. Βενιζέλος.

Παρόντες εκπρόσωποι της πολιτειακής, πολιτικής, στρατιωτικής και εκκλησιαστικής Ηγεσίας της χώρας μας.

Μεγάλη και η εκπροσώπηση της Αγίας Βαρβάρας, αφού εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. και της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας, παρόντες ήταν και ο π. Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης με τον π. Αντιδήμαρχο Σάββα Σαββίδη, αμφότεροι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και η Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου, Αγλαΐα Παπαθανασάκη, μέλος της Ένωσης Κρητών της πόλης μας.

Η ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας και πάλι παρούσα, με την Αρχηγό της Βάσω Φίλη να ανταποκρίνεται ξανά στο αίτημα της Ομοσπονδίας για κάλυψη πιθανών συμβάντων άμεσης ανάγκης.

 

Τιμήθηκε η ΑΝΕΚ για τη συνολική προσφορά της από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΚΣ κ. Μανώλη Πατεράκη κι όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο, αξιοποιώντας την τσικουδιά και τα εδέσματα που προσέφερε το πλήρωμα του πλοίου.

 

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!