Άμεση αντίδραση του Δήμου!!! – Χρειάστηκαν τεσσερισήμισι μήνες για δύο τρύπες!!!

Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα μας έκανε  ρεπορτάζ που αφορούσε το προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση.

Εκτός του ότι ο συνθετικός τάπητας με τον αέρα ξεκολλάει και οι παιδαγωγοί τρέχουν να τον επαναφέρουν στη θέση τους, υπάρχουν ανωμαλίες στο έδαφος με λακκούβες και εξογκώματα.

Επίσης στο χωμάτινο μέρος του προαυλίου συγκεντρώνονται και λιμνάζουν νερά κάθε φορά που βρέχει.

Το στέγαστρο στην είσοδο του Νηπιαγωγείου, που επί μήνες έχει αφαιρεθεί γιατί έσπασε, δε λέει να αντικατασταθεί από το Δήμο και οι γονείς είναι κάτω από τη βροχή περιμένοντας να πάρουν τα παιδιά τους.

Αυτά γράφαμε και δεχτήκαμε πρωτοφανή επίθεση από το Δήμαρχο κ. Μίχο, επειδή τολμήσαμε να υποστηρίξουμε πως αυτές οι εργασίες έπρεπε να είχαν γίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Σε σχόλιο του, κάτω από το άρθρο μας υποστήριξε μεταξύ άλλων:

Σήμερα εμφανίστηκαν δύο εργαζόμενοι του Δήμου, στο προαύλιο για να κάνουν δύο τρύπες στο τοιχίο για να περάσει μία σωλήνα από την οποία θα διοχετεύονται τα νερά στο δρόμο και δεν θα πλημμυρίζει πλέον το προαύλιο.

Η συγκεκριμένη αυτή απλή επισκευή, που κατά τον κ. Μίχο είναι από εκείνες που ικανοποιούνται αμέσως, πήρε τεσσερισήμισι μήνες να γίνει όμως, αφού ήταν σε γνώση της νέας Διοίκησης από τον Σεπτέμβρη.

Φυσιολογικά έπρεπε να είχε γίνει κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν έγινε κακώς τότε, αυτό όμως δεν είναι επιχείρημα να καθυστερήσουν κι άλλο τα συγκεκριμένα έργα.

Όπως επίσης και το στέγαστρο. Δύο τετραγωνικά πλέξι – γκλας ή άλλο υλικό χρειάζεται. Τι πιο απλή επισκευή που καθυστερεί κι αυτή;

Χαιρόμαστε πάντως που το άρθρο μας και η διαφωνία μας με τον κ. Μίχο, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν οι ΔΥΟ!!! αυτές τρύπες.

Άντε και στο σκέπαστρο και στη συνέχεια το προαύλιο…