Μιχάλης Γιάγκας: “Κύριε Μίχο, ή πραγματοποιήστε τις απειλές ή πάψτε επιτέλους το παραμύθι!!!”

Λάβαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Γιάγκα, το παρακάτω προς δημοσίευση κείμενο:

“Κύριε Μίχο, ή πραγματοποιήστε τις απειλές ή πάψτε επιτέλους το παραμύθι!!!

– Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης/12/19 «απειλήσατε» ότι θα διατάξετε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να διαπιστώσετε την ευθύνη και τους λόγους καθυστέρησης παράδοσης της Γέφυρας Στ. Σαράφη

– Στη συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου, αναφερόμενος στη χρήση από τους συλλόγους και στο καθεστώς λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, «απειλήσατε» ότι θα αναζητήσετε ευθύνες για την καταστροφή των αθλητικών εγκαταστάσεων και για το ποιος εκμεταλλεύονταν, για ίδιο όφελος, τους χώρους.

– Επίσης «απειλήσατε» ότι θα διατάξετε και άλλη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να βρεθούν οι υπεύθυνοι σχετικά με την καταβολή ή όχι, των υπερωριακών αποζημιώσεων, των ειδών ατομικής προστασίας και του γάλακτος στους εργαζόμενους.
– Για τις παραλαβές των προμηθειών, ευθέως είπατε ότι οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τι παραλαμβάνουν και κανονικά πρέπει να λογοδοτήσουν.

– Το ίδιο σκηνικό των απειλών, για προσφυγή στη δικαιοσύνη, το επαναλαμβάνετε κάθε φορά που ασκείται κριτική στο έργο και τις παραλήψεις σας.

Επειδή, με αυτή τη προσφιλή σας τακτική, θίγετε ανθρώπους και υπολήψεις, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να πραγματοποιήσετε άμεσα τις απειλές σας και να προσφύγετε στα όργανα ελέγχου και στη δικαιοσύνη, για να διαπιστωθούν τα όσα καταγγέλλετε.

Διαφορετικά:

– Ή είστε συμμέτοχος στη συγκάλυψη παράνομων και παράτυπων πράξεων ή

– τα λέτε για εκφοβισμό, για να έχετε σε ομηρία τους υπεύθυνους ή

– δεν συμβαίνει τίποτα από όσα ισχυρίζεστε, οπότε, πάψτε το παραμύθι.

Γιάγκας Μιχάλης
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»”