Η Ακαδημία της ΑΠΕ μοίρασε χαμόγελα και αγάπη!

Το μήνυμα του τεχνικού μας διευθυντή Νίκου Νταλαμπίρα για την ξεχωριστή πρωτοβουλία της Ακαδημίας μας να περισυλλέξει τρόφιμα και απαραίτητα αγαθά, προσφέροντάς τα σε όσους τα έχουν ανάγκη:

Αυτές τις γιορτές, μείναμε πιστοί στο πλάνο, τη φιλοσοφία και τις βασικές μας αξίες που μας ξεχωρίζουν και μας κάνουν μοναδικούς ως Ακαδημία.

Το παιχνίδι κι η χαρά για όλα μας τα τμήματα, χωρίς αυτοσκοπό το αποτελέσματα είναι η βάση της φιλοσοφίας μας.

Μην ξεχνάμε ότι τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά μας η μεγαλύτερη γιορτή, άρα το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία.

Εν συνεχεία, εννοείται η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας αυτές τις άγιες μέρες! Πραγματικά όλοι στην ΑΠΕ, είμαστε υπερήφανοι που κάποιοι συνάνθρωποι μας θα έχουν κάτι παραπάνω για αυτές τις μέρες, στο συσσίτιο της Παναγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Αντώνη Αραβαντινό για την παραχώρηση του γηπέδου του Σχιστού για τους αγώνες και την συλλογή τροφίμων. Ευχαριστώ και τον υπεύθυνο ακαδημιών, κύριο Καπίνο για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αυτής από κοινού από το Κερατσίνι και την Αγία Ελεούσα , αλλά και σε όλους τους γονείς που προσέφεραν ο καθένας το δικό τους σακουλάκι αγάπης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους της διεύθυνσης της ακαδημίας μας, καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους και να τονίσω πως η ακαδημία μας , έχει πραγματικά γυρίσει σελίδα. Με το νέο έτος και την είσοδο μας και επίσημα στο γήπεδο μας στα Ριμινιτίκα, σας περιμένουμε όλους κοντά μας και δίπλα μας. Ελάτε να κάνουμε τη νέα χρόνια την γειτονιά μας στα Ριμινίτικα έναν πραγματικό χώρο παιχνιδιού, δημιουργίας και έκφρασης. Χρόνια πολλά.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ