Λάμπρο Μίχο, να αποκαταστήσεις την αδικία κατά του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Το τελευταίο διάστημα ένα από τα θέματα της επικαιρότητας στην πόλη μας είναι οι ώρες που έχουν δοθεί από το Δήμο, στις ομάδες ΝΙΚΗΦΟΡΟ, ΟΔΥΣΣΕΑ και ΠΟΛΥΝΙΚΗ, για προπονήσεις στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού ΣΙΠΥΛΟΥ, το οποίο έχει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ).

Ορισμένοι προσπαθούν με τρικ και αριθμητικά κόλπα να δώσουν λανθασμένη εικόνα και να παρουσιάσουν πως ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ αντιμετωπίζεται ισότιμα με τους άλλους συλλόγους.

Παρακάτω λοιπόν δημοσιεύουμε σε μορφή πινάκων τις ώρες για ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ που έχουν δοθεί στις τρεις αυτές ομάδες, όπως μας δόθηκαν. 

Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα, αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Σιπύλου για ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ των ομάδων:

ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ.

ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΑΓΩΝΕΣ.

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ, για προπόνηση, παρά μόνο εάν δεν γίνεται αγώνας!!!

Για να γίνουμε ακόμα πλέον κατανοητοί δημοσιεύουμε τις ώρες που ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ θα προπονηθεί στο κλειστό της οδού Σιπύλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει, το επόμενο δίμηνο.

Εάν και πάλι ο κ. Μίχος δεν πεισθεί πως αδικείται ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και δεν αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα προπονήσεων στο κλειστό της Σιπύλου, σημαίνει πως δεν θέλει να το κάνει ή είναι κακώς πληροφορημένος.

Οι συμπολίτες μας όμως τώρα ξέρουν.

ΑΝ ο Δήμος έχει άλλο πρόγραμμα προπονήσεων στο κλειστό της οδού Σιπύλου, να το εμφανίσει.

ΟΧΙ με λόγια σε πίνακα…