Συμπολίτης μας: “Ο Δήμος τιμωρεί τα σωματεία που “υπενοικίαζαν” το γυμναστήριο, δίνοντας τους επιπλέον ώρες”;

Γράφαμε προχθές σχετικά με όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, και που αφορούσαν τις ώρες που ο Δήμος διαθέτει το κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου, στα αθλητικά σωματεία ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ.

Τις λιγότερες ώρες απ΄όλα τα σωματεία τις παίρνει ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Οι άλλοι δύο σύλλογοι από ΔΕΚΑ ώρες ο καθένας τους την εβδομάδα και ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ μόλις ΤΕΣΣΕΡΙΣ και άλλες τέσσερις τον ΜΗΝΑ, εάν περισσεύουν από τον ΟΔΥΣΣΕΑ.

Εκτός όμως των ωρών που ο Δήμος διαθέτει το γυμναστήριο και είναι ένα ζήτημα, τόσο ο Δήμαρχος κ. Μίχος όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος κατήγγειλαν πως κάποιοι υπενοικίαζαν το γυμναστήριο και έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη τους

Αλήθεια ο κ. Μίχος γιατί αποφεύγει να γνωστοποιήσει ποια Σωματεία εκμεταλεύονταν τους χώρους για να βάζουν χρήματα στη τσέπη;

Γιατί δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα;

Πάντως υπάρχει ένα εύστοχο σχόλιο συμπολίτη μας, ο οποίος αναφέρει πως:

Τα σωματεία που “υπενοικίαζαν”, όπως λένε, τα γήπεδα είναι και αυτά που έχουν πλέον την μερίδα του λέοντος στην μοιρασιά των ωρών χρήσης αυτών. Πως ακριβώς τα τιμωρούν, δίνοντας τους επιπλέον ώρες;

Όσων αφορά την εντοπιότητα των συλλογών δεν καταλαβαίνω πως σκέφτεται ο δήμος; ψηφοθηρικά; η βάση του ονόματος της ομάδος; Ο Νικηφόρος, αυτή η ομάδα με ενδιαφέρει, λέγεται ΝΕΦΟ Νικηφόρος Αγίας Βαρβάρας. Στην Αγία Βαρβάρα γεννήθηκε, αυτή τιμά με τις επιτυχίες του. και αυτό το όνομα βγαίνει προς τα έξω.

Ας αναλογιστούν όλοι ότι ακόμα και τα τωρινά “αντίπαλα” σωματεία είναι από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας (άσχετα με το τι σας χωρίζει Κε Γράψα, Κε Μαϊχόσογλου ας μη ξεχνάμε από που προερχόμαστε). Επανερχόμενος τώρα στην εντοπιότητα καλά θα κάνει τότε και ο Πειραιάς να διώξει τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του δεν είναι Πειραιώτες, σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Και στο φινάλε ας μας πουν και οι εκ λόγω αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι μένουν όλοι στην Αγία Βαρβάρα ώστε να ξέρουν πραγματικά τα προβλήματα του τόπου μου ώστε να ασχολούνται και να δώσουν λύσεις σε αυτά; Για ακόμα μια φορά μόνο θλίψη μπορώ να νιώσω γιατί δώσαμε βήμα σε ανθρώπους που δεν ζουν κοντά μας (πάντα κατά τον δικό τους τρόπο σκέψης περί εντοπιότητας).

Petros Alexopoulos