«Βραδιά Αντάμωσης … christmas party», από τον “ΦΑΡΟ”

Βραδιά Αντάμωσης … christmas party διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Η αίθουσα μεταμορφώθηκε, φωτίστηκε ειδικά και γέμισε με μέλη και φίλους.

Μια Βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι, με ποντιακό γλέντι και όχι μόνο.

Η έναρξη έγινε με το καλωσόρισμα της Προέδρου & Χοροδιδασκάλου του Συλλόγου κ. Σοφίας Σαββίδου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε <… παραπέμπουμε τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και πάλι στον πολιτισμό, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από ένα ζεστό και ουσιαστικό αντάμωμα.>

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα αυτή τη φορά μόνο των μικρών παιδιών και των Ενηλίκων, οι οποίοι σχημάτισαν κύκλους, σύμβολο ισότητας και σύμπνοιας μεταξύ τους και χόρεψαν με πάθος και ζωντάνια κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Στη συνέχεια τα χέρια ενώθηκαν και το Γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, αφού όλοι χόρευαν παντού ….όπου υπήρχε χώρος.

Οι μουσικοί που συμμετείχαν σ’ αυτή τη διαδρομή ήταν: ο Σταύρος Σαββίδης και η ορχήστρα του, Γιώργος Κυριακίδης (λύρα), Κώστας Φουλίδης (πλήκτρα), Γιάννης Κεμεντζετζίδης (τύμπανα), Κώστας Αθανασίου (νταούλι) και η έκπληξη της βραδιάς ο Γιώργος Κεμεντζετζίδης με το κλαρίνο. Επίσης συμμετείχε ο φίλος Γιώργος Γαμπιεράκης με την κρητική του λύρα αλλά και ο D.J Οδυσσέας. Όλοι με το δικό τους τρόπο ξεσήκωσαν τους καλεσμένους.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά ευχάριστη, ζεστή και αδελφική. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι ο κόσμος έχει ανάγκη μια ανάσα ζωής σ’αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ. Σωτηρόπουλος, εκπρόσωποι αδελφών Σωματείων Αιγάλεω “Αξέχαστες Πατρίδες”, Σαλαμίνας, Ν. Ιωνίας, Αιγάλεω «Ο Καύκασος», και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων Νάξου και Κύθνου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ «Ο ΦΑΡΟΣ»