“Η Δραματική Σχολή ζει το δράμα της” – Σφοδρή κριτική από την παράταξη Καπλάνη

Σφοδρή αλλά δίκαια, κατά την άποψή μας, κριτική ασκεί η παράταξη του π. Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη, σε αρθρογραφία που αφορά τη Δραματική Σχολή του Δήμου μας και για όσα έχουν επιτευχθεί σε αυτήν κατά τη  διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας, αλλά αποδίδονται στον κ. Μίχο.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, η Παράταξη Καπλάνη, αναφέρει μεταξύ άλλων: 

“Αγία Βαρβάρα, 17/12/2019

Η Δραματική Σχολή ζει το δράμα της

29 Νοεμβρίου 2019 αναρτήθηκε στον Ελεύθερο Τύπο ένα δημοσίευμα που έφερε τον τίτλο ‘Η δραματική Σχολή «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δήμου Αγ. Βαρβάρας σε… ρυθμούς «Μίχου»’, το οποίο στη συνέχεια η τοπική εφημερίδα «Δικαιοσύνη» αναπαρήγαγε για προφανείς λόγους. Σε όλη του την έκταση το άρθρο αποτελούσε ένα εγκώμιο προς το πρόσωπο και, ίσως, τις «υπερδυνάμεις» του νυν δημάρχου, αφού διατήρησε τη σχολή στην κορυφή, παρά την 10χρονη απουσία του τα δύσκολα χρόνια της μεγάλης κρίσης.

Φυσικά, ο αρθρογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διακριτική, έως αφανή, διοίκηση Καπλάνη, με αποτέλεσμα να μην καταλάβει σχεδόν κανείς, ότι υπήρξε δήμαρχος.

Θα αναρωτιέται κάποιος πώς ο κ. Μίχος αποδέχεται τέτοιου είδους ψευδή άρθρα που εκθέτουν βάναυσα τον ίδιο και τον συντάκτη της «Δικαιοσύνης», αδελφό του νυν αντιδημάρχου καθαριότητας, ο οποίος υιοθετεί ανιστόρητα, αναληθή κι ανυπόγραφα άρθρα που ακυρώνουν την ιστορία;

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΠΛΑΝΗ