Πέτρος Αλεξόπουλος (προπονητής ΝΕΦΟ): “Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια που φέρνουν στον τοπικό αθλητισμό οι “άρχοντες” του”


Προπονούμαστε σε 2 γήπεδα (Ραιδεστού και στο ο Θεός να το πει γήπεδο, του λυκείου) επικίνδυνα προς χρήση καθώς γλυστράνε μια και το πάτωμα τους μόνο για επίσημο αθλητισμό δεν κάνει.

Με τις προχθεσινές βροχές η Ραιδεστού αλλά και του λυκείου, κλειστά κατά τα άλλα, έβαζαν σε τρία σημεία νερό σε επίσημο αγώνα παρακαλώ που παραλίγο να ακυρωθεί με υπαιτιότητα της ομάδος μου.

Μια μέρα μετά αθλητής της ομάδος μου γλίστρησε επίσης σε νερά που έμπαιναν στο γήπεδο και αναρωτιέμαι ποιόν θα πρέπει να χρίσουμε υπεύθυνο στην περίπτωση τραυματισμού.

Επίσης ο φωτισμός στην Ραιδεστού κάνει μόνο για ρομαντικό εστιατόριο και όχι για χώρο αθλητισμού αλλά ο δήμος δεν διαθέτει χρήματα για να φτιάξει τους προβολείς, ε ας μας πάρουν φακούς κεφαλής για να βλέπουμε.

Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια που φέρνουν στον τοπικό αθλητισμό οι “άρχοντες” του προς όφελος κάποιον “δικών” τους, κρίμα.

Petros Alexopoulos