» Φουλάρουν τα συνεργεία σε Γέφυρα και Γήπεδο – Στα Ο.Τ. 668 και 669 χαλαρότης…

Φουλάρουν τα συνεργεία σε Γέφυρα και Γήπεδο – Στα Ο.Τ. 668 και 669 χαλαρότης…

Τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχει δραστηριότητα στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, στα οποία κατασκευάζεται το έργο αναψυχής και αθλητισμού.

Ίσως η κατασκευαστική εταιρεία να έχει ρίξει όλο το βάρος της, στα έργα της γέφυρας της Στέφανου Σαράφη και του γηπέδου στα Ριμινίτικα, αφού είναι η ίδια εταιρεία και στα τρία έργα.

Δικαιολογημένη αυτή η εκδοχή, αφού ήδη τόσο το έργο της Γέφυρας όσο και του Γηπέδου, θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα Χριστούγεννα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Μίχος.

Πάντως πληροφορηθήκαμε πως θα δοθεί ένας ακόμα μήνας παράταση στο έργο της Γέφυρας, αφού η προηγούμενη έληξε στις 7 Δεκέμβρη, ενώ ολοκληρώνεται και η κατασκευή του αγωγού, επί της Καλατζάκου, από την οδό Μήλου έως την γέφυρα.

Στο γήπεδο, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, τοποθετήθηκε σιδερένια πόρτα στην είσοδο των φιλάθλων και γίνονται ορισμένα μερεμέτια, για την παράδοση του έργου.

Όσον αφορά τις κερκίδες του γηπέδου, υπάρχει πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του Δήμου του 2019, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, όπως μας ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ραγκούσης.

Πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για τις εξέδρες των φιλάθλων…

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!