Κακός προγραμματισμός της ώρας περισυλλογής απορριμμάτων, προκαλεί αναστάτωση σε γονείς του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Ο κακός προγραμματισμός της ώρας που απορριμματοφόρο του Δήμου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο για να αδειάσει τους κάδους γύρω από αυτό, έγινε αιτία το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, γονείς και το πλήρωμα του απορριμματοφόρου να ανταλλάξουν “κουβέντες”.

Με το δίκιο τους οι γονείς διαμαρτύρονται διότι συμβαίνει γύρω στις 8 π.μ. το απορριμματοφόρο να βρίσκεται εκεί, με αποτέλεσμα να “φρακάρουν” οι δρόμοι Μεσολογγίου, Πλάτωνος και Καραϊσκάκη και οι γονείς που πηγαίνουν με τα οχήματά τους τα παιδιά τους στο σχολείο, ιδιαίτερα τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, να περιμένουν το απορριμματοφόρο να αδειάσει τους κάδους ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να πάνε τα παιδιά τους στο Σχολείο.

Ίσως με την αλλαγή που συμβαίνει στο ωράριο που τα απορριμματοφόρα βγαίνουν στους δρόμους, σε αντίθεση με όσα ο Δήμαρχος είχε εξαγγείλει, έχει σαν αποτέλεσμα το παραπάνω.

Φανταζόμαστε πως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης θα επιληφθεί επί του θέματος και τα απορριμματοφόρα θα περνούν πριν ή μετά της ώρας που υπάρχει η προσέλευση γονιών και μαθητών του Σχολείου…