» Δικαιώνει την εφημερίδα μας ο κ. Μίχος, μετά επτά μήνες…

Δικαιώνει την εφημερίδα μας ο κ. Μίχος, μετά επτά μήνες…

Μετά από επτά μήνες, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, δικαίωσε την εφημερίδα μας, σχετικά με ένα άρθρο της που είχε δημοσιεύσει στις 2 Μαΐου και αφορούσε κάδους απορριμμάτων που άγνωστοι κλέβουν από την πόλη μας και βρίσκονται σε άλλους Δήμους.

Τότε η εφημερίδα μας είχε δεχτεί ειρωνικά σχόλια για το πόσο αληθινή ήταν η είδηση, από συγκεκριμένο άτομο, που και στο παρελθόν προσπαθεί να πλήξει την αξιοπιστία μας, αλλά συνεχώς την “πατάει”.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο μας με το σχόλιο του συμπολίτη μας. Αν έχει το θάρρος ας βγεί να ζητήσει συγνώμη…

Ο κ. Μίχος λοιπόν, στη χθεσινή συνάντηση που είχε με συμπολίτες μας στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” αναφερόμενος στους κάδους που εξαφανίζονται από τους δρόμους της πόλης μας είπε χαρακτηριστικά: “Είδα τέσσερις κάδους του Δήμου μας στη Σαλαμίνα σε πρόσφατη επίσκεψή μου. Μάλιστα δεν είχαν μπει στο κόπο να σβήσουν το λογότυπο του Δήμου μας” κατέληξε…

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ (2 ΜΑΪΟΥ 2019)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ

Σημ. “Π”: Προφανώς κ. Γιάννη Λάτση, τώρα που το επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος, θα ανακαλέσετε αστυνομία, στρατό, αεροπορία και ναυτικό…  

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!