Συνάντηση Μίχου με κατοίκους στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Με αρκετό κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, την Κυριακή το μεσημέρι στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” έκανε απολογισμό δράσης των εκατό πρώτων ημερών διοίκησης του Δήμου υπό τις οδηγίες του.

Επί σκηνής τον προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Βόσσος.

Ο κ. Μίχος αναφέρθηκε πλέον του ημιώρου, στο θέμα της καθαριότητας της πόλης μας και των σχεδίων που έχει για να κουμαντάρει αυτό το ζήτημα, το οποίο δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει σε κάποια ισορροπία, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την υπηρεσία καθαριότητας.

Δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η μείωση των τελών καθαριότητας, αλλά επανέλαβε πως στο τέλος της τετραετίας αυτά θα μειωθούν στο 50%.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα καλυτέρευσης της συγκοινωνίας τόσο σε επίπεδο χρόνου των δρομολογίων, όσο και περιοχών που θα καλύπτουν, αλλά σε συνδυασμό με τη λειτουργία του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας, από το καλοκαίρι του 2020 και μετά.

Δήλωσε πως σύντομα θα λειτουργήσει μονάδα ΤΟΜΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας σε θέματα υγείας, αφού θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το ΤΟΜΥ θα εγκατασταθεί στο Γ΄ ΚΑΠΗ ή στο χώρο του ΚΕΦΑ στην πλατεία Μακρυγιάννη, ίσως όμως λειτουργήσουν και δύο στην πόλη μας, ανέφερε.

Ενημέρωσε πως έως τα Χριστούγεννα τόσο η γέφυρα στη Στέφανου Σαράφη θα ανοίξει, όσο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα θα είναι έτοιμο.

Ανακοίνωσε επίσης πως στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η κατασκευή κολυμβητηρίου στην πόλη μας.

Υποστήριξε πως η ασφάλεια των πολιτών επανέρχεται και πως η παρουσία της ΕΛΑΣ είναι οφθαλμοφανής σε στενά και δρόμους της πόλης  μας.

Για το ζήτημα των πυλώνων της ΔΕΗ δήλωσε πως εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις για την υπογειοποίηση των καλωδίων, θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές.

Όσον αφορά την επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ” επέμεινε στη λειτουργία του, έστω και μικρότερο από αυτό που υπήρχε.

Τέλος αναφέρουμε  ένα θέμα με το οποίο άνοιξε την συνάντησή του με τους κατοίκους και την έκλεισε και αφορούσε την πρότασή του, οι παρευρισκόμενοι να συμπληρώσουν μία Φόρμα με τα στοιχεία τους, Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνα, ώστε να είναι στη διάθεση του Δήμου, τα προσωπικά τους στοιχεία, για χρησιμοποίηση από αυτόν για ειδοποιήσεις και ενημερώσεις…