Επικίνδυνο για τα νήπια το προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας

Ίσως να είναι το πλέον ακατάλληλο και επικίνδυνο προαύλιο σχολείου της πόλης μας, το οποίο επιφυλάσσει παγίδες στα μικρά νήπια που αυλίζονται και παίζουν σε αυτό.

Ο λόγος για το προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας, που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη και Χειμάρρας.

Το πλαστικό δάπεδο σε στιλ γκαζόν έχει παραμορφωθεί και τα χώματα από κάτω του, έχουν δημιουργήσει βουναλάκια παγίδες και λακκούβες εξ΄ ίσου επικίνδυνες.

Έχει ανοίξει σε κάποια σημεία και το ανέμελο παιδικό παιχνίδι στα διαλείμματα μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό τραυματισμό κάποιου από αυτά.

Όταν βρέχει, περιμετρικά συγκεντρώνονται νερά και το προαύλιο μεταμορφώνεται σε λασποθάλασσα.

Ακόμα και μετά την απορρόφηση των νερών της βροχής από το χώμα που υπάρχει, επί μέρες δεν πατιέται το σημείο που παραμένει λασπότοπος.

Γονείς συζήτησαν  το θέμα αυτό, επίσημα  σε συνάντησή τους που είχαν την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, ενώ και παλαιότερα μας είχαν ενημερώσει σχετικά.

Δεν είχαμε κάνει λόγο όμως, ελπίζοντας πως ο Δήμος θα έκανε τα απαραίτητα έργα, όπως είχαμε πληροφορηθεί, αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι.

Ελπίζουμε ο Δήμος να ανταποκριθεί και να επισκευάσει το προαύλιο  κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διότι η κατάσταση είναι τραγική και επικίνδυνη.