Εάν δεν καταλάβει ο Δήμαρχος, ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ να αποδείξουν τα υψηλά ιδεώδη του Αθλητισμού

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες πως γνωστοποιήθηκαν από τη ΔΗΚΕΑΒ, στην οποία Πρόεδρος είναι η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, οι ώρες που παραχωρείται, στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, για προπονήσεις και αγώνες, το κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου.

Βλέποντας τις ώρες που δόθηκαν, βρεθήκαμε μπροστά σε μια μεγάλη αδικία που πραγματοποιείται σε βάρος του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, του παλαιότερου και πλέον γνωστού, πλην του ποδοσφαίρου, Αθλητικού Σωματείου της πόλης μας.

Ενώ υπάρχουν τρία αθλητικά Σωματεία που ασχολούνται με το μπάσκετ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ, στον ΝΙΚΗΦΟΡΟ δίνονται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ την εβδομάδα και άλλες δύο κάθε δέκα πέντε ημέρες επιπλέον, ενώ στα δύο άλλα σωματεία δίνονται ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ το ίδιο διάστημα, για το καθένα από αυτά!!!

Για όσους γνωρίζουν από αθλητισμό, η αντιμετώπιση προς τον ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ, σημαίνει την εξαφάνισή του, από τον αθλητικό χάρτη της πόλης μας.

Ελπίζουμε ο Δήμαρχος κ. Μίχος δεν θα επιτρέψει να συμβεί τέτοια αδικία και με την ολιγωρία του να συμβάλλει σε αυτό που έρχεται.

Άλλωστε από τη συζήτηση που είχε με συμπολίτη μας στον χώρο του πανηγυριού την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, φάνηκε πως είναι κακώς ενημερωμένος, όταν αναφερόμενος στον ΝΙΚΗΦΟΡΟ υποστήριξε πως έχει πενήντα αθλητές, όπως μας μετέφεραν, αντί των 120 ενεργών αθλητών που έχει στην πραγματικότητα.

Ό,τι και αν συμβεί στο μέλλον, που θα αφορά την ύπαρξη ή όχι των αθλητικών σωματείων στην πόλη μας, εξαιτίας αυτής της τακτικής και πολιτικής της ΔΗΚΕΑΒ, δεν θα πρέπει να ξαφνιάσει κανέναν και δεν θα υπάρχει δικαιολογία εάν ορισμένοι  ΑΣΧΕΤΟΙ με τον αθλητισμό, το πετύχουν.

Τέλος είναι ευκαιρία οι δύο άλλοι σύλλογοι ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ, να διαθέσουν στον ΝΕΦΟ, ώρες από αυτές που τους έχουν παραχωρηθεί, σε βάρος του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, αποδεικνύοντας τα υψηλά ιδεώδη του Αθλητισμού…