» «Ο ΦΑΡΟΣ», συμμετείχε και φέτος στο πανηγύρι της γιορτής της Αγ. Βαρβάρας

«Ο ΦΑΡΟΣ», συμμετείχε και φέτος στο πανηγύρι της γιορτής της Αγ. Βαρβάρας

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», συμμετείχε και φέτος στο πανηγύρι της γιορτής της Αγ. Βαρβάρας, πολιούχο της πόλης μας, στις 3 και 4 Δεκέμβρη 2019.

Στήθηκε ένα ξεχωριστό περίπτερο, όμορφα διακοσμημένο, φέρνοντας στο νου όλων εικόνες από την Αλησμόνητη Πατρίδα του Πόντου.

Ζεστά πιροσκί να ψήνονται επι τόπου, λαχταριστά ωτία (γλυκίσματα), που ετοίμασαν τα μέλη με μεράκι, και πολλά ενθύμια με λογότυπα του Συλλόγου.

Ένα διήμερο γεύσεων, μουσικής αλλά και πολιτιστικής παράδοσης. Ένα αληθινό μελίσσι, όπου ακούραστα πλήθος εθελοντών, μελών και φίλων του Συλλόγου, με συνεργασία, σωστή οργάνωση, Δύναμη Ψυχής, χαμόγελο και κέφι, υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο και δυνατό τρόπο τους χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτή η ανταπόκριση του κόσμου μας τιμά ιδιαίτερα γιατί δείχνουν ότι μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τις δράσεις μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τους Επισκέπτες και τους Εθελοντές που βοήθησαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στη λειτουργία του περιπτέρου.

Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!!

Η Αγία Βαρβάρα ας φωτίζει το δρόμο μας….

Με εκτίμηση η Πρόεδρος, Σοφία Σαββίδου

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!