Προοδευτική » Νέα διάρρηξη σε κατάστημα στην οδό Μαρίνου Αντύπα

Νέα διάρρηξη σε κατάστημα στην οδό Μαρίνου Αντύπα

Νέο κρούσμα διάρρηξης καταστήματος, με το γνωστό σύστημα σπασίματος της τζαμαρίας σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην κάτω Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου προς Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, άγνωστος αφού έσπασε τη τζαμαρία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί στη γωνία Μαρίνου Αντύπα και Μαντινείας, εισήλθε από το κενό και πήρε λιγότερα από πενήντα ευρώ που υπήρχαν στο κατάστημα.

Οι ζημιές που προξένησε όμως στο μαγαζί ξεπέρασαν τα χίλια ευρώ.

Δυστυχώς η πόλη μας μας παραμένει έρμαια κάθε είδους παραβατικών συμπεριφορών και εκτός από τις επιθέσεις σε ηλικιωμένους και τις χειροδικίες εις βάρους τους, τις διαρρήξεις και τις κλοπές, ο κόσμος αισθάνεται ανασφαλής.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει κατορθώσει όσο καιρό διοικεί την πόλη μας, να πείσει τους αρμόδιους για καλύτερη αστυνόμευση.

Η κατάσταση οξύνεται μέρα με την ημέρα.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα εκτός της διάρρηξης των Γραφείων της Ένωσης Κρητών, του Α΄ Λυκείου της πόλης μας, των πολλών οικιών και καταστημάτων έχουμε τσαντάκιδες να κυκλοφορούν, τα ΤΑΞΙ να αρνούνται κούρσες στην πάνω Αγία Βαρβάρα και ένα σωρό άλλα παραδείγματα που μας φέρνουν σε δυσχερή θέση.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!