» Εκστρατεία καθαριότητας του βουνού – Δεκάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν

Εκστρατεία καθαριότητας του βουνού – Δεκάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν

Με τη συμμετοχή δεκάδων συμπολιτών μας όλων των ηλικιών και εργαζομένων του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, έγινε εκστρατεία καθαρισμού του βουνού.

Ο Δήμαρχος κ. Μίχος καλωσόρισε εκείνους που ανταποκρίθηκαν και με σύντομο χαιρετισμό του ανέδειξε το θέμα της καθαριότητας τόσο του βουνού όσο και της πόλης που ζούμε.

Ενθαρρυντική ήταν η παρουσία νεαρών παιδιών, πράγμα που σημαίνει πως η περιβαλλοντική τους συνείδηση πρέπει να διδάξει εμάς τους μεγαλύτερους, να σεβόμαστε το περιβάλλον που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Οι συμμετέχοντες στην καθαριότητα χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπς σε μια προσπάθεια να καθαριστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση στο βουνό και γύρω από το σινέ “ΠΑΝΘΕΟΝ”.

Η ποικιλία των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν όσο και η ποσότητα απίστευτες.

Δεκάδες πράσινες σακούλες γέμισαν και το βουνό πήρε μια καλή ανάσα.

Θα χρειαστούν κι άλλες προσπάθειες για να καθαρίσει, αλλά θα χρειαστεί πάνω απ΄ όλα η δική μας συμμετοχή να μην ξαναγεμίσει με σκουπίδια αυτός ο πνεύμονας πρασίνου στην πόλη μας.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!